Subaru specialist

IMMO Groep heeft verschillende merken in het assortiment. Eén van deze merken is het Japanse merk Subaru, een wereldmerk in de autobranche. Als Subaru specialist hebben we veel kennis in huis over het merk en zijn al meer dan 22 jaar bezig met het verkopen, onderhouden of herstellen van Subaru modellen. Wij houden onze software op peil en investeren ieder jaar opnieuw in nieuwe technologie om u als klant optimaal te helpen.

Het merk Subaru

Subaru is een Japans automerk, dat al 60 jaar actief is in de autobranche. De auto’s van het merk staan bekend om hun betrouwbaarheid en lange levensduur. Met een Subaru auto zit u dan ook zeker goed. Het merk is grotendeels bekend geworden met zijn sportieve en dynamische invalshoek: de rallysport. Subaru is erg actief geweest in de rallysport en won onder andere driemaal achtereen de wereldkampioenschappen rally. Daarnaast biedt het merk ook talloze andere modellen voor de automobilist. Het merk is in het verleden meerdere keren Trekauto van het jaar geweest en staat dan ook bekend als uitstekende caravanauto. Dit komt mede door het AWD-systeem, het All Wheel aandrijvingssysteem dat grip en controle verhoogt op verschillende wegen en altijd actief is. Subaru is ons belangrijkste merk en wij zijn dan ook dé specialist in de regio Rotterdam en ver daarbuiten.

Onze keurmerken

IMMO Groep biedt 3 jaar garantie op en nieuwe Subaru. Kwaliteit wordt gecontroleerd door Groen Autoherstel: een gerenommeerde en onafhankelijk stichting die de focus legt op duurzaamheid en milieubewust repareren. Met keurmerken als FOCWA Eurogarant en HIQUERE zorgen we ervoor dat u op het gebied van kwaliteit en veiligheid enkel het beste kunt verwachten. Een compleet kwaliteitspakket is wat u krijgt bij autobedrijf IMMO Groep.

Meer weten? Neem dan nu contact op met uw Subaru specialist en laat u informeren over de vele mogelijkheden omtrent dit wereldmerk!