Wij zijn IMMO

Autobedrijf IMMO Groep is een klein, gespecialiseerd bedrijf in de regio Rotterdam en ver daarbuiten. Onze medewerkers beschikken over de nodige kennis en hebben ruime ervaring in de automobielbranche. De nadruk van onze diensten ligt op service, kwaliteit en professionaliteit. Persoonlijke service en optimale dienstverlening zijn kenmerkend voor IMMO Groep. Al meer dan tien jaar richten wij ons op de in- en verkoop van auto’s, het onderhoud van auto’s en de (jaarlijkse) APK keuring.

Waarom bij ons?

1

Garantie

De producten die we bij aanbieden, zijn volledig origineel, met de bijbehorende garantievoorwaarden. Zo bent u er altijd van verzekerd dat de producten die u koopt, voldoen aan de hoogste standaard. En mocht er dan toch wat schaden, nemen wij dit voor onze rekening.

2

Ervaring

U wilt uw auto kopen of achterlaten bij een bedrijf waar u op kunt vertrouwen. Dat kan, als u kiest voor IMMO-Groep. Onze automonteurs zijn – naast dat zij plezier hebben in hun vak – stuk voor stuk gediplomeerd en hebben ruime ervaring in de branche.

3

Locatie

Een autobedrijf verwacht u op een afgelegen industrieterrein, maar wij vinden dat verwachtingen er zijn om te overtreffen. IMMO-Groep is centraal gelegen in het centrum. Dat maakt wachten tijdens onderhoud zo multifunctioneel als u zelf wilt!

subarulogo_300x54

Subaru specialist

IMMO Groep heeft verschillende merken in het assortiment. Eén van deze merken is het Japanse merk Subaru, een wereldmerk in de autobranche. Als Subaru specialist hebben we veel kennis in huis over het merk en zijn al meer dan 22 jaar bezig met het verkopen, onderhouden of herstellen van Subaru modellen. Wij houden onze software op peil en investeren ieder jaar opnieuw in nieuwe technologie om u als klant optimaal te helpen.

Meer informatie

Kom gerust langs of neem contact met ons op.