APK keuringen

IMMO Groep staat voor u klaar als het gaat om een APK keuring van uw auto. Ons deskundige team controleert uw voertuig, zodat u weer veilig de weg op kunt. Persoonlijke service en optimale dienstverlening staan hierbij centraal. U kunt bij ons scherpe tarieven verwachten, ook bij APK keuringen. Wij gebruiken altijd originele onderdelen en gaan op zoek naar een alternatieve leverancier indien onderdelen extreem duur uitvallen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste prijs. Om deze prijs zo laag mogelijk te houden, verrichten wij enkel werkzaamheden die noodzakelijk zijn en nemen wij te allen tijde contact met u op wanneer er gebreken worden gevonden die de prijsindicatie kunnen beïnvloeden.

Regelmatig laten keuren

Een APK, ook wel Algemene Periodieke Keuring genoemd, is een verplichte keuring om zo de verkeersveiligheid te handhaven en een oogje te houden op het milieu. Afhankelijk van de leeftijd van uw auto en de soort brandstof wordt de keuringsfrequentie bepaald. Het is belangrijk om uw auto voor de uiterste datum te laten keuren om zo een boete te voorkomen. U kun uw auto tot twee maanden voor de vervaldatum laten keuren. IMMO Groep beoordeelt uw auto op een aantal punten, zodat u weer veilig de weg op kunt.

Een APK keuring is slechts een momentopname. Regelmatig onderhoud van uw auto blijft dan ook belangrijk gedurende de rest van het jaar. IMMO Groep biedt u een compleet dienstenpakket, zodat uw auto het hele jaar in optimale staat verkeert.

Vervangend vervoer

Wanneer uw eigen auto naar de garage moet voor onderhoud of reparatie en u geeft weinig tijd, dan kunt u met ons een afspraak maken voor de haal-en-breng service. Deze service houdt in dat wij uw auto thuis of op het werk komen ophalen, zodat u daar niet zelf voor weg hoeft. Op die manier kunt u doorgaan met uw eigen dagelijkse bezigheden, terwijl ondertussen uw auto weer helemaal op orde wordt gemaakt.

  • Gratis leenauto
  •  
  • Geen extra kosten
  • Je betaalt enkel brandstof
  • Gratis
Aanvragen
  • Betaalde leenauto
  •  
  • 100 km vrij
  • daarna € 0,24 ex BTW
  • € 39,95 incl. BTW p.d.
Aanvragen

Wat wordt er gedaan?

Om de verkeersveiligheid te waarborgen, worden onder andere de remmen, verlichting, carrosserie, schokdempers, banden en de stuurinrichting gecontroleerd. Om het milieu te beschermen, wordt er ook gekeken naar de uitstoot van de uitlaatgassen. Een auto mag immers niet teveel vervuilende stoffen uitstoten. Een roetmeting of viergasmeting geeft meer inzicht hierin. Verder worden ook andere gegevens geregistreerd. Denk hierbij aan de kilometerstand, de gebruikte brandstof, het voertuigbewijs en het voertuigidentificatienummer.

APK keuring

v.a. € 42,35

Prijs is inclusief BTW en exclusief afmelden van het voertuig. Afmelden doen wij met een vast tarief van € 6,45 incl. BTW. Dit tarief is landelijk vastgesteld door het RDW.