Aanbod & Diensten

Kwaliteit, professionaliteit en een snelle service zijn kenmerkend voor autobedrijf IMMO Groep. Jarenlange ervaring, professionele reparateurs en een voordelige prijsindicatie zorgen ervoor dat we u kunnen helpen bij al uw autoproblemen. Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres voor verschillende diensten en services in de autobranche.

APK keuring

Klik hier

Kleine ouderhoudsbeurt

Klik hier

Grote onderhoudsbeurt

Klik hier

Schade

Klik hier

Het aanbod van IMMO Groep

IMMO Groep is dé specialist in Subaru en verkoopt dan ook verschillende modellen van dit wereldmerk. Daarnaast bestaat ons autoaanbod uit andere topmerken, zoals BMW, Volkswagen, Renault en Subaru. Diverse modellen sieren ons assortiment. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van uw droomauto en leveren u maar liefst zeven jaar garantie. Onder toeziend oog van verschillende keurmerken wordt de kwaliteit gewaarborgd en bent u verzekerd van een optimale kwaliteit. Snel en eenvoudig uw gewenste model zoeken? Met behulp van de snelle zoekfunctie kunt u gemakkelijk auto’s zoeken op merk, model, prijs, kilometerstand, bouwjaar en type.

Een alles-in-één service

Om het u wat gemakkelijker te maken, kunt u bij ons ook een vervangende wagen aanvragen tijdens onderhoudswerkzaamheden. Tevens kunt u gebruikmaken van onze haal-en-breng service, waarbij wij uw auto ophalen en terugbrengen tijdens de werkzaamheden, zodat u niet de weg op hoeft. Zo zorgen wij voor een compleet aanbod en een dienstenpakket op maat!

Service, kwaliteit en professionaliteit

Bij IMMO Groep ligt de nadruk op service, kwaliteit en professionaliteit. Daarom krijgt uw auto in onze werkplaats de aandacht die u verwacht. Of het nu om regulier onderhoud of speciale wensen gaat, wij hebben de kennis en het vakmanschap voor het oplossen van alle problemen.

Wanneer u bij ons langskomt voor een reparatie, onderhoudsbeurt of APK keuring, maken wij altijd gebruik van originele onderdelen. Als een van deze onderdelen extreem duur uitvalt, gaan we op zoek naar een alternatieve leverancier. Op die manier proberen wij de kosten voor u binnen perken te houden. Zo komt u niet voor een onverwacht hoge rekening te staan. Wanneer er tijdens het onderhoud gebreken aan de auto worden gevonden die de afgesproken werkzaamheden of prijsindicatie beïnvloeden, nemen wij altijd contact met u op. Zo kunnen wij u helpen met het nemen van de juiste beslissing om ervoor te zorgen dat uw auto nog een lang leven beschonken is.

Meer mogelijkheden

Niet alleen voor onderhoud en reparatie van uw eigen auto zit u goed bij IMMO Groep. Wij kunnen tevens een vervangende auto regelen of u kunt gebruikmaken van onze haal-en-breng service. Daarnaast behoort ook het huren van een auto tot de vele mogelijkheden van autogarage IMMO Groep.